Vücut Şekillendirme

 

Vücut Şekillendirme

Temizleme aşamasında yağın hava ile mümkün olduğunca az temas etmesi önemlidir. Bunun için özel olarak planlanmış kapalı sistemler mevcuttur. Ayrıca enjeksiyon öncesi işlenen yağlar, yağ dokusundan elde edilen kök hücreler veya (trombositten zengin plazma) ile zenginleştirilerek raf ömürleri artırılabilir. Vücut şekillendirme ile ilgili tüm detaylar için bize ulaşabilirsiniz.

Şekillendirme ameliyatları sırasında üretilen yağlar, erkek hastalarda daha atletik bir görünüm için kalça, göğüs, alt bacak bölgesinin iç kısmına bacakları kalınlaştırmak için, göğüs, omuz ve kol bölgelerine enjekte edilebilir.

Yağ enjeksiyonunda kullanılan yağların yaklaşık %40'ı vücut tarafından emilir. Kalan kısım ömür boyu enjeksiyon bölgesinde kalır. Emilen fraksiyonu azaltmak ve yağ püskürtme direncini arttırmak için uygun koşullarda hava ile temas ettirilmeden temizlenmesi önemlidir. Aynı şekilde kök hücre ile karıştırılan veya enjekte edilen yağlar daha fazla kalıcılık sağlar. Burun estetiği konusunda da sizlere yardımcı olmaktayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

205 55 R16 Lastik Fiyatları

4 Mevsim Lastik Fiyatları

Varta Akü Fiyatları